+38 (097) 647 47 73+38 (073) 647 47 73

ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО ДОСТАВКУ ЇЖІ

ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО ДОСТАВКУ ЇЖІ

Фрітатта за $1000. Шлях піци з Африки в Австралію. Топ-моделі їдять бургери. Ресторан «Ситий Лось» у Житомирі. Швидка, якісна доставка. Смачна їжа...

Фрітатта за $ 1000, м'яч із сала та інші реальні історії

Шалене теперішнє дає можливість відчувати себе впевнено, крокувати в ногу із часом. Це стало можливим завдяки сучасним технологіям, IT-рішенням, які помітно спрощують життя пересічних людей. Сьогодні складно уявити людину без засобів зв'язку, наприклад, смартфонів чи хоча б телефонів. Цифрові технології спровокували розвиток у багатьох сферах, зокрема, на ринку продовольства. Швидка доставка їжі є яскравим тому підтвердженням.

Це ж так просто: всього один дзвінок – і смачна корисна їжа у Вас вдома, на роботі чи у будь-якому зручному місці. Найвідданіші кур'єри довезуть замовлення, враховуючи Вашу геолокацію. Навіть за тисячі кілометрів! І це не жарти, а реальна історія, яка увійшла до Книги рекордів Гіннесу.

Мандрівка піци з Африки в Австралію

Ця розповідь – про жителя Південної Африки Бернарда Жордана, який доставив піцу з Кейптауна у Сідней! Грандіозна подорож тривалістю понад 11 тисяч кілометрів вразила людей всього світу і викликала запитання: навіщо? Виявляється, кур'єр погодився подолати величезну відстань заради свого кумира, капітана регбі-команди, Корне Кріджу. Аби піца не зіпсувалася впродовж транспортування, у Австралію її доставили літаком. Ця неординарна подія трапилася у 2001 році.

Фрітатта за тисячу долларів

Ще один рекорд зафіксували в Нью-Йорку у 2004 році. Там шеф-кухар місцевого ресторану Norma's приготував фрітатту з лобстером вартістю понад тисячу «зелених». На вигляд страва – звичайнісінький омлет, але він складається не лише з яєць. З-поміж інгредієнтів – м'ясо лобстера, ікра севрюги та інші секретні кулінарні компоненти. Ціна у 1000 долларів не злякала любителів ексклюзивних страв, тому фрітатта з лобстером стала звичною в переліку меню ресторану.

Сало у формі м'яча

Українці також не пасуть задніх і можуть похизуватися створенням української традиційної страви у оригінальній формі. У Луцьку створили гігантський футбольний м'яч із сала! У центр Луцька доставили страву діаметром майже 7 метрів та вагою близько 600 кілограмів! Таку страву мали можливість посмакувати тисячі містян.

Топ-модель Джіджі та бургер

У 2017 році в США їжу доставили прямісінько на знімальний майданчик, де тривало шоу Джиммі Феллона. Під час ефіру запрошена американська модель Джіджі Хадід покуштувала бургер й була задоволена доставкою улюбленої їжі!

Доставка – мудре рішення замовників ресторану «Ситий Лось» у Житомирі. Скористайтеся нашим сервісом і Ви переконаєтеся в якості та зручності доставки. Ми гарантуємо дотримання високих стандартів, адже репутація – важлива складова нашої компанії.

Made with