+38 (097) 647 47 73+38 (073) 647 47 73

ДОСТАВКА ВИШУКАНОЇ РЕСТОРАННОЇ ЇЖІ

ДОСТАВКА ВИШУКАНОЇ РЕСТОРАННОЇ ЇЖІ

Ресторан удома – це реальність. Якісна, корисна їжа. Замовте доставку у Житомирі Ресторан «Ситий Лось» готує авторські страви. Українська та екзотична кухня.

Влаштуйте ресторан у себе вдома!

Ресторан Ситий Лось у Житомирі здобув славу одного із найсмачніших закладів міста. І недарма! Чого лише варта красномовна назва, яка сповна розкриває зміст слів. У нас Ви неодмінно будете ситими і повними сил! Щедрі порції, вишукана їжа, різноманіття страв приваблює все більше шанувальників. А поціновувачі естетики оцінять стильну оригінальну подачу кожної страви.

Наш бренд впізнаваний, ми працюємо на результат. Репутація закладу важлива, тому кожна деталь для нас – на вагу золота. Ми сумлінно ставимося до організації доставки, відстежуючи увесь маршрут – від замовлення страв до їх приготування та вчасної доставки клієнтам.

Доставка – це буденне явище в житті сучасних людей, які цінують свій час, живуть активно та енергійно. Однак існує стереотипне мислення, буцімто додому можна замовити лише піцу, бургери, суші та іншу їжу швидкого приготування. Ми маємо твердий намір розвінчати це твердження. Адже ресторанна святкова їжа теж може стати кулінарною окрасою Вашого столу. Не вірите? Тоді переконайтеся, зазирнувши до нашого меню, яке вразить різноманіттям авторських страв.

Розмаїття вишуканих страв ресторації

М'ясце, сальце, вареники, пельмені, пляцки, шашлики, стейки, реберця, котлетки – це далеко не повний перелік смакоти від професійних кухарів ресторації «Ситий Лось» у Житомирі. Наші постійні клієнти називають їх по імені та батькові, висловлюючи таким чином величезну повагу за ретельно добірні, фешенебельні страви. До Вашої уваги їжа будь-якого розміру: від невеликих канапе та закусок до грандіозних порцій вагою понад півтора кілограми на велику веселу компанію.

Не обмежуйте себе у бажанні посмакувати витонченою ресторанною їжею. Оберіть будь-які страви з меню та зачекайте, доки Вам зателефонує менеджер закладу. Після обговорення деталей замовлення доставки, очікуйте на кур'єра із пакунком найсмачнішої їжі. Тривалість доставки в межах Житомира – 20-30 хвилин, при цьому врахуйте час приготування страви. Можете очікувати замовлення, або забрати його самостійно.

Не відмовляйте собі у задоволенні та комфорті! Ресторан удома – це цілком реально! Замовляйте вишукану їжу в ресторані «Ситий лось» у Житомирі і Ви неодмінно відчуєте себе ситно та впевнено. Скористайтеся нашим сервісом і Ви відчутно зекономите свій дорогоцінний час і, найголовніше, матимете унікальну можливість щодня смакувати різними ексклюзивними стравами.

Made with